Biskvitiniai obuolių žiedai

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Biskvitiniai obuolių žiedai
Biskvitiniai obuolių žiedai
Biskvitiniai obuolių žiedai
Autorius apie receptą: Vaikystėje nusipirkome sodybą. Ten radome senovinį laikraštuką, rodos ,,Ukininko patarėjas'' vadinosi. Buvo jame ir receptų skyrelis, tai juos vis bandėme. Šis receptas Vaikystėje nusipirkome sodybą. Ten radome senovinį laikraštuką, rodos ,,Ukininko patarėjas'' vadinosi. Buvo jame ir receptų skyrelis, tai juos vis bandėme. Šis receptas prigijo, šiuos ,,pyragėlius'' dažnai kepdavau vaikams, kai buvo maži. Receptas labai nesudėtingas, prisiminiau nesunkiai ir išsikepiau šiandien. Pasiteisino! Aliejaus į save nesugėrė, biskvitinis skonis labai jaučiasi, kas gerai labai, bijojau kad išeis blyneliai tik. Iš nurodyto ingredientų kiekio išėjo 2 labai didelės keptuvės. (...daugiau) Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai obuolių (antaninių)
3 vienetai kiaušinių
3 šaukštai kvietinių miltų
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
60 gramų aliejaus
Pabarstymui:
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Obuolius gerai nuplauti, specialiu įrankiu išimti sėklalizdžius, supjaustyti žiedais.
2.
Kiaušinius sumaišyti su druska, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir išplakti gerai - iki standumo. Įsijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
3.
Aliejumi padengti keptuvės dugną, įkaitinti.
4.
Storai apvolioti kiekvieną obuolio žiedą purioje tešloje ir kepti ant silpnos ugnies uždengtoje keptuvėje iš vienos pusės, po to iš kitos, kol apskrus ir iškeps. Svarbu neperkepti. Nes visai sutižę obuoliai ima per daug drėkinti biskvitą, ir pyragiukai bus ne tokie purūs.
5.
Išimtus apiberti cukraus pudra. Tobulas sekmadienio desertas.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital