Baravykų pyragėliai

AUTORIUS:
gintare
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
 Baravykų  pyragėliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Baravyko galvučių
Pusės pakelio sviesto
Žiupsnelio druskos
Kiaušinio (jų kiekis priklausys nuo baravykų kiekio)
Džiuvėsėlių
Papuošimui petražolės ar kokio kito žalumyno.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baravyko galvytę supjaustome plonais griežinėliais, išsiplakame kiaušinį su druska, pasiruošiame džiūvėsėlių ,keptuvėje išsitirpiname sviesto ir į karštą sviestą dedame išvoliotus baravykų griežinėlius. O voliojame taip: išvoliojame pirma plaktame kiaušinyje, vėliau džiūvėsėliuose ir galiausiai vėl kiaušinyje. Kepame kol apskrusta viena puselė, tuomet apverčiame ir skrudiname kitą.
AUTORIUS: gintare
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
viole
2009-11-01 20:36
tikrai išskirtinis receptas , labai dziaugiuosi , kad ir is grybu galima rasti idomiu receptų :smile: ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital