Bananinis keksas su riešutų trupiniais

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Bananinis keksas su riešutų trupiniais
Autorius apie receptą: Tikiu laisve gyventi ir kurti! Savaitgalio rytui bananinis keksas su riešutais. Tikiu laisve gyventi ir kurti! Savaitgalio rytui bananinis keksas su riešutais. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
4 vienetai bananų
180 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
200 gramų rudojo lipnaus cukraus
100 gramų šokolado plokštelės
80 gramų grietinės
60 gramų sviesto (minkšto)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis druskos
Trupiniams:
60 gramų anakardžių riešutų
50 gramų kvietinių miltų
50 gramų sviesto (minkšto)
2 šaukštai cukraus
pagal skonį malto cinamono
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų, dėti grietinę, sviestą ir suplakti.
2.
Bananus sutrinti šakute iki košės konsistencijos, sudėti į dubenį su kiaušiniais, įsijoti miltus su kepimo milteliais, druska, išmaišyti. Suberti šokolado gabaliukus ir permaišyti.
3.
Trupiniams riešutus sumalti su cukrumi ir prieskoniais. Sumaišyti su miltais ir sviestu.
4.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, supilti paruoštą tešlą. Ant viršaus užberti trupinius.
5.
Kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių orkaitėje 50-55 minutes, ar iškepęs, patikrinkite mediniu iešmeliu - įsmeigus ir ištraukus jis turi likti švarus.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital