Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kapotų migdolų 1 a. š. tarkuotos apelsinų žievelės 1/2 a. š. cinamono 125 g medaus 250 g cukraus 2 kiaušinių baltymai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Migdolus paspraginti sausoje keptuvėje. Suberti apelsinų žievelę, cinamoną, cukrų ir sudėti medų. Masę pakaitinti, dažnai maišyti.
Atšaldytus baltymus išplakti iki standžių putų.
Saldžią masę virti, kol gražiai pagels. Paskui pamažu supilti į baltymų putas. Dažnai ir gerai maišyti. Paruoštą masę sukrėsti į riebalais išteptą kepimo skardą, viršų išlyginti riebalais ištepta mentele. Iškepusią ir atvėsusią nugą supjaustyti mažais gabaliukais ir palikti, kad sukietėtų. Skanaus!
kad kepti nereikia,tai iš karto aišku.Bet kad ji man nesustingo visai per 3 dienas....O virto sirupo likučiai puode kaip karamelė sustingo...tad nesupratau.
ATSAKYTI