Babytės kelmas

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Babytės kelmas
Autorius apie receptą: Tai mūsų babytės daromas valgis, kurio mes ypač per žiemos šventes nekantriai laukdavome. Įeini į kambarį ir jeigu ant stalo puikuojasi kelmas, širdis džiaugiasi. Tai mūsų babytės daromas valgis, kurio mes ypač per žiemos šventes nekantriai laukdavome. Įeini į kambarį ir jeigu ant stalo puikuojasi kelmas, širdis džiaugiasi. Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai šonkaulių
1.5 kilogramo kiaulienos faršo
280 gramų marinuotų pievagrybių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako (didesnių)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šonkauliai turėtų būti neaukšti. Prieš gaminant, bent 3-4 val juos pagal skonį pabarstyti druska ir pipirais. Taip pat druska ir pipirais pagardinti faršą.
2.
Susmulkinti svogūną ir česnaką, smulkiai sutarkuoti morką ir viską sudėti į faršą, labai gerai išmaišyti ir palikti šiek tiek pastovėti.
3.
Šonkaulių juostą reikia sujungti mediniais dantų krapštukais, kad gerai stovėtų (pastatant tokią kaip tvorą), taip pat dar galima aprišti siūlu. Į vidų sudedamas paruoštas faršas. Uždengti folija.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 min., vėliau nudengti foliją ir kepti dar 45 min.
5.
Išimtą kelmą papuošti marinuotais pievagrybiais ir petražolėmis. Prie šio patiekalo labai tinka bulvių košė.
AUTORIUS: Dovilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital