Baba Banoush (baklažanų užtepėlė)

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Baba Banoush (baklažanų užtepėlė)
Autorius apie receptą: Šia gardžia užtepėle galite gardinti įvairiausius kepsninėje keptus patiekalus. Šia gardžia užtepėle galite gardinti įvairiausius kepsninėje keptus patiekalus. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai baklažanų
1 vienetas citrinų (išspaustų sulčių)
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 šaukštai sezamų pastos tahini
1 skiltelė česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Baklažano paviršių subadykite ir kepkite jį tiesiai virš ugnies retsykias apversdami. Kepkite, kol baklažanas visiškai suminkštės. Atvėsinkite ir nulupkite apdegusią odelę.
2.
Sutrinkite baklažaną, alyvuogių aliejų. Perpjaukite citriną pusiau ir išspauskite citrinų sultis, sudėkite sezamų pastą tahini ir česnakus. Pagardinkite druska. Ant viršaus pašlakstykite alyvuogių aliejaus ir užbarstykite kapotų petražolių.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital