Azijietiški koldūnai su triušiena "Age gyoza"

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 38
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Azijietiški koldūnai su triušiena "Age gyoza"
Azijietiški koldūnai su triušiena "Age gyoza"
Azijietiški koldūnai su triušiena "Age gyoza"
Azijietiški koldūnai su triušiena "Age gyoza"
Autorius apie receptą: Tai aliejuje skrudinti koldūnai, kurie sutinkami kiek rečiau nei pvz populiarieji „Sui gyoza“ ar „Yaki gyoza“. Tradiciškai jie gaminami su kiauliena, bet aš šį kartą Tai aliejuje skrudinti koldūnai, kurie sutinkami kiek rečiau nei pvz populiarieji „Sui gyoza“ ar „Yaki gyoza“. Tradiciškai jie gaminami su kiauliena, bet aš šį kartą pabandžiau įdarui panaudoti triušieną. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 38
300 gramų tešlos (gyoza šaldytos, 38 lapelių)
250 gramų triušienos
2 vienetai svogūnų
100 gramų kininių kopūstų
1 šaukštas maltos raudonosios paprikos
1 šaukštas sojos padažo
1 šaukštas teriyaki padažo
pagal skonį česnako granulės
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Padažui:
2 šaukštai ryžių acto
2 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas sezamų aliejaus
0.5 šaukštelio cukraus
pagal skonį čili pipirų drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įdarui kopūstus smulkiai supjaustome, svogūnus supjaustome mažais kubeliais.
2.
Triušieną sumalame, dedame kopūstus, svogūnus, beriame prieskonius ir pilame padažus. Viską gerai sumaišome.
3.
Atitirpiname gyoza tešlą, ant kiekvieno tešlos lapelio dedame po šaukštelį į daro, šiltu vandeniu sušlapiname tešlos kraštus ir suformuojame koldūną.
4.
Koldūnus kepame iš abiejų pusių keptuvėje su įkaitintu aliejumi iki gražios auksinės spalvos.
5.
Padažui maišome ryžių actą, sezamo aliejų, sojos padažą, cukrų, čili drožles, kol ištirps cukrus.
6.
Patiekiame koldūnus su paruoštu padažu ir mėgaujamės skoniu.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital