Avokadų padažas (be pieno produktų)

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Avokadų padažas
Autorius apie receptą: Avokadų padažas puikiai tinka pagardinti ir meksikietiškiems patiekalams, tokiems kaip kesadilijos, takai, buritai ir t.t. Be to šis padažas labai skanus su tortilijų Avokadų padažas puikiai tinka pagardinti ir meksikietiškiems patiekalams, tokiems kaip kesadilijos, takai, buritai ir t.t. Be to šis padažas labai skanus su tortilijų traškučiais. Padažą paruošite per kelias minutes, nes nereikia nieko virinti, kepinti ar pan. Avokadų padažą galite laikyti šaldytuve maždaug iki 3-jų dienų. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai avokadų (prinokusių)
2 vienetai citrinų (mažų)
1 vienetas jalapenų (ar serano)
60 mililitrų saulėgrąžų aliejaus (ar alyvuogių)
1 sauja kalendros
2 skiltelės česnako
0.5 šaukštelio druskos
1/3 šaukštelio malto kumino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Išimame avokadų minkštimą. Nulupame česnakus. Išimame pipiro sėklytes.
2.
Visus ingredientus sudedame į kokteilinę arba maisto trintuvą ir sutriname iki košelės konsistencijos. Patiekiame iškart arba dedame į šaldytuvą. Druskos ir citrinos sulčių kiekį galite reguliuoti pagal savo skonį.
Patarimai:
Jei mėgstate aštrius padažus – naudokite 2-3 japaleno ar serano pipirus.
Geltonas citrinas galite pakeisti žaliosiomis citrinomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital