Avižų batonėliai su šokoladu

AUTORIUS:
Alpro,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Avižų batonėliai su šokoladu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų avižinių dribsnių
330 gramų riešutų kremo (naudojome žemės riešutų)
240 mililitrų augaliniu sojų gėrimu (naudojome „Alpro Protein” karamelės-kavos skonio)
3 šaukštai agavos sirupo
Patiekiant:
pagal skonį juodojo šokolado (veganiško)
pagal skonį riešutų kremo (naudojome žemės riešutų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įpilk „Alpro Protein“ karamelės-kavos skonio sojos gėrimą, agavų sirupą. Įdėk žemės riešutų kremo ir sumaišyk, kol pasidarys vientisa masė.
2.
Suberk avižinius dribsnius ir rankomis gerai išmaišyk.
3.
Stiklinį indą išklok kepimo arba vaškiniu popieriumi ir sudėk avižų masę, paspausk rankomis, jog būtų lygu.
4.
Uždenk ir laikyk šaldytuve daugiau nei 2 valandas.
5.
Ištirpink juodąjį šokoladą. Pagardink batonėlius tirpintu šokoladu ir žemės riešutų kremu.
AUTORIUS: Alpro
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital