Avižinių dribsnių blyneliai su obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Avižinių dribsnių blyneliai su obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1.5 stiklinės pieno
0.5 stiklinės avižinių dribsnių
1 stiklinė miltų (apytikriai)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas obuolių
2 šaukštai cukraus
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Avižinius dribsnius užpilame pienu ir palaikome apie pusvalandį, kad išbrinktų.
2.
Dedame miltų, kad tuos dribsnius "surištų". Tada įmušam kiaušinius, įtarkuojam obuolį, suberiam cukrų, truputuką druskos ir gerai viską išmaišome. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos.
3.
Kepame įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital