Aviečių pyragas su baltojo šokolado ir grietinėlės kremu

AUTORIUS:
Roberta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Aviečių pyragas su baltojo šokolado ir grietinėlės kremu
Aviečių pyragas su baltojo šokolado ir grietinėlės kremu
Aviečių pyragas su baltojo šokolado ir grietinėlės kremu
Aviečių pyragas su baltojo šokolado ir grietinėlės kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stiklinių kvietinių miltų
2 šaukštų cukraus
150 g kepinių margarino
2 baltieji šokoladai
250 ml grietinėlės
1 stiklinė aviečių (aš naudojau šaldytas trintas avietes)
Druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkintą šokoladą suberkite į puodą su grietinėle. Pavirinti ant silpnos ugnies vis pamaišant, kol ištirps šokoladas.
Miltus, cukrų, druską, margariną sumaišyti iki vientisos masės.
Gautą tešlą sudėti į plastikinį maišelį ir 30min. palaikyti šaldiklyje.
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių C. Iš tešlos suformuoti pyrago pagrindą. Kepkite 25 – 30 min, išėmę leiskite atvėsti.
Šokolado kremą išplakti plakikliu.
Pusę aviečių suberti ant pyrago ir apipilti šokoladiniu kremu.
Likusias išdėlioti ant pyrago viršaus, pabarstyti baltojo šokolado drožlėmis.
AUTORIUS: Roberta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Loretukas
2011-08-25 11:08
Labai skanus pyragas, kepkite ir skanaukite :)! ATSAKYTI
ko
2011-02-02 21:18
o avieciu uogiene tinka? ATSAKYTI
kkts
2010-10-24 18:08
Super receptas, isbandziau ir nepasigailejau :) ATSAKYTI
Ginte
2010-10-15 11:09
Aha, atrodo tikrai stebuklingai :) ATSAKYTI
Laurutė
2010-10-04 18:12
Kaip skaniai atrodo! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital