Aštrus ėrienos troškinys

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Aštrus ėrienos troškinys
Aštrus ėrienos troškinys
Aštrus ėrienos troškinys
Autorius apie receptą: Nei per vienus metus neesame suvalgę tiek ėrienos ar avienos, kiek įveikėme per šiuos. Ir, žinokite, ji visa pavirto aštria sriuba. Chašlama tapo mano mergaičių skaniausia Nei per vienus metus neesame suvalgę tiek ėrienos ar avienos, kiek įveikėme per šiuos. Ir, žinokite, ji visa pavirto aštria sriuba. Chašlama tapo mano mergaičių skaniausia sriuba. Šiandien norėjosi man troškinio, kurį norėjau pagardinti džiovintais čili pipirais ir čili druskos dribsniais. Jie mano ruoštam maistui suteikė dar daugiau skonio ir charakterio. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų ėrienos kumpio
4 vienetai bulvių
400 gramų konservuotų raudonųjų pupelių (1 skardinės)
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
2 šaukštai adžikos
1 pundelis laiškinių česnakų (smulkintų)
1 šaukštas ryžių
2 skiltelės česnako (smulkintų)
2 vienetai lauro lapų
1 šaukštelis džiovintų čiobrelių
2 vienetai aitriųjų pipirų (džiovintų)
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis čili druskos dribsniai
0.5 litro vandens
Kepimui:
30 gramų sviesto
1 šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Ėrieną supjaustome gabalėliais. Svogūną nulupame ir supjaustome žiedais.
2.
Ketaus puode ištirpiname sviestą, įkaitiname aliejų ir pakepiname keletą minučių svogūnus. Sudedame mėsą. Apkepame, kol ši šiek tiek apskrus. Pagardiname druska, lauro lapais, čili pipirais, čiobreliais. Užpilame vandeniu ir patroškiname apie 1 val.
3.
Bulves ir morkas nuskutame, nuplauname. Bulves supjaustome stambiais gabalėliais, morkas griežinėliais. Sudedame į puodą. Patroškiname dar apie 20 min. Dedame adžikos padažą, smulkintą česnaką, pupeles ir pakaitiname keletą minučių. Pabarstome smulkintais laiškiniais česnakais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital