Aštri vištiena

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Aštri vištiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
vištienos ketvirčiai
1 raudonoji saldi paprika
raudonieji pipirai
juodieji pipirai
druska
aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną įtriname aliejumi, raudonaisiais, juodaisiais pipirais ir druska. Paliekame kelioms minutėms. Supjaustome papriką, pašaliname sėkliukes ir nevalgomas dalis.
Įkaitiname keptuvę, pilame truputį aliejaus, dedame vištieną ir kepame, kol išsileis skystis ir pusė jo nugaruos. Dedame papriką ir kepame, iki kol vštiena gražiai apskrus. Kepant būtina tiek vištieną, tiek paprikos gabaliukus vis apversti.
AUTORIUS: Karina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital