Autorius apie receptą:
Galbūt šis derinys skamba kiek neįprastai, bet jis tikrai puikus, arbūzas ir fetos sūris skonio klausimu dera tiesiog tobulai!
Galbūt šis derinys skamba kiek neįprastai, bet jis tikrai puikus, arbūzas ir fetos sūris skonio klausimu dera tiesiog tobulai!
Dovilė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų
arbūzo
(gryno svorio, be žievelės ir sėklų)
200 gramų
fetos sūrio
1 saujelė
baziliko lapelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Arbūzą supjaustykite kubeliais.
2.
Fetos sūrį supjaustykite šiek tiek mažesniais kubeliais negu arbūzą.
3.
Ant medinių pagaliukų (aš naudoju dantų krapštukus) verkite baziliko lapelį, tada fetos gabalėlį, o tada arbūzą. Tiekite ir skanaukite!
4.
Beje, jeigu mėgstate ir turite po ranka, šiuos vėrinukus labai tinka apšlakstyti trupučiu tirštesnio balzamiko acto.