Užkandžių krepšeliai su pikantišku varškės kremu

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 24
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Užkandžių krepšeliai su varške
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Užkandžių krepšeliai su varške
Užkandžių krepšeliai su varške
Autorius apie receptą: Itin greitai pagaminama, žavingai atrodanti ir labai skani užkandėlė, kuriai reikia vos kelių ingredientų. Nuo stalo šie krepšeliai visada dingsta be galo greitai. Itin greitai pagaminama, žavingai atrodanti ir labai skani užkandėlė, kuriai reikia vos kelių ingredientų. Nuo stalo šie krepšeliai visada dingsta be galo greitai. LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 24
24 vienetai krepšelių (arba šaukšelių)
200 gramų varškės 9%
2 skiltelės česnako
2 šaukštai majonezo (kokybiško, arba grietinės, žr. patarimus)
Papuošimui:
šiek tiek krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Varškę ir majonezą sudėkite į dubenį, įspauskite česnaką. Viską sutrinkite elektriniu trintuvu (vadinamu blenderiu iki vientisos masės. Paragaukite, ar patinka skonis - jeigu norisi, galima dar įdėti žiupsnelį druskos arba pipirų.
2.
Varškės masę sudėkite į konditerinį maišelį ir įspausti į užkandžių krepšelius. Jeigu maišelio neturite, tiesiog dėkite šaukšteliu.
3.
Kiekvieną krepšelį galima papuošti maža krapo šakele.
4.
Paruoštus krepšelius, jeigu netiekiate iš karto, laikykite šaldytuve.
Patarimai:
Vietoje majonezo galima naudoti ir grietinę (bandėme su 30 proc.), tik su ja elkitės taip - pirmiausia blenderiu sutrinkite varškę su česnaku iki vientisumo, o tada šaukštu įmaišykite grietinę (jos dėkite truputėlį mažiau - apie 1.5 šaukšto). Papildomai įdėkite šiek tiek druskos, dar labai tinka - šaukštelis garstyčių arba krienų. Su majonezu pagamintas kremas truputį geriau laiko formą negu su grietine, bet grietinis variantas - tikrai ne mažiau skanus, o be to - sveikesnis!
Jeigu sutrynus varškės masę ji atrodo skystoka ir nelaiko formos, palaikykite ją 10-20 min šaldytuve - sutvirtės.
AUTORIUS: LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital