Apverstas kriaušių pyragas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Apverstas kriaušių pyragas
Apverstas kriaušių pyragas
Apverstas kriaušių pyragas
Apverstas kriaušių pyragas
Apverstas kriaušių pyragas
Autorius apie receptą: Nuostabaus skonio pyragas, kuriam bus sunku atsispirti, o kiekvieną kąsnelį pagardins ledai! Nuostabaus skonio pyragas, kuriam bus sunku atsispirti, o kiekvieną kąsnelį pagardins ledai!
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos
3 vienetai kriaušių (didesnių arba 4 mažesnių)
200 gramų cukraus
100 gramų sviesto
2 vienetai kiaušinių trynių
1 vienetas citrinų (sulčių)
pagal skonį cinamono
Patiekiant:
pagal poreikį vanilinių ledų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ketaus keptuvėje kaitiname cukrų, kol išsilydys, bet neparuduos. Tada dedame nuluptas ir supjaustytas kriaušes, sviestą, pabarstome cinamonu, ant viršaus išspaudžiame citriną.
2.
Visą masę apklojame sluoksniuota bemiele tešla ir ją patepame kiaušinių tryniais. 
3.
Įkaitiname grilį iki 180-200 laipsnių ir kepame 20 min., kol pyragas gražiai pakils. 
4.
Iškeptą pyragą apverčiame ant didelės lėkštės.  Patiekiame su vaniliniais ledais.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital