Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg kiaulės papilvės
penkių rūšių pipirų prieskoniai
malti lauro lapeliai
1 didelis svogūnas
2 šaukštai garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą apie valandą pavirti vandenyje su druska, lapeliais, pipirais. Po to įdėti į skardą, aptrinti aptepu padaryti iš smulkiai sutarkuoto svogūno, garstyčių, druskos, lauro lapelių, penkių rūšių pipirų mišinio. Dar pakepti orkaitėje apie 20 min.
Daug prieskoniu, o technikos jokios, tiesiog isvirtas ir iskeptas lasinys... Papilve reikia kepti odele i virsu, pries tai gerai nusausinus odele, ir apiberti druska. Mesos dali jusu megstamais prieskoniais (as megstu stambaus grudo zverienos, dar uzpilu vorcesterio padazo). Neverdu, kepu orkaitej ipiles vandens (dar geriau raudono vyno, praeitais metais ipyliau, kaledinio ir labai gerai gavosi).
ATSAKYTI
Laima
2015-02-10 12:52
Nuo kada papilve sausa,vieni riebalai,nebent raumeni kepet...
ATSAKYTI
Aš
2012-01-21 10:33
Kept reik žymiai ilgiau, garstyčių dviejų šaukštų per daug, gaunasi per daug to aptepo. Ir šiaip labai jau sausa. Kitą kartą jei taip darysiu kepsiu folijoj ir dėsiu citrinų sulčių. Jos žymiai pagyvina skonį.
ATSAKYTI