Apelsinų ir bazilikų sviestas

AUTORIUS:
Olivija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Apelsinų ir bazilikų sviestas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g sviesto
2 v š. šviežiai kapotų bazilikų
1,5 v. š. šaukštas tarkuotos apelsino žievelės arba pjaustyto apelsino minkštimo
1 a. š. alyvuogių aliejaus
druska
malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą atšildyti iki kambario temperatūros. Atšilusį sviestą sudėti į vieną dubenį su bazilikais, apelsino žievele (arba apelsino minkštimu), alyvuogių aliejumi, druska bei pipirais ir viską gerai sutrinti. Gautą masę sudėti ant kepimo popieriaus lapo, suvynioti į ritinėlį ir padėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Sustingusį sviestą supjaustyti riekelėmis ir patiekti prie keptos vištienos arba žuvies patiekalų. Skanaus.
AUTORIUS: Olivija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital