Antienos kulšelės medaus ir sojos marinate su kinišku slyvų padažu

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Antienos kulšelės medaus ir sojos marinate su kinišku slyvų padažu
Autorius apie receptą: Pasinerkime į kulinarines keliones po pasaulį ir šį kartą apsilankykime Kinijoje, paragaukime jų slyvų padažo, kuris puikiai tiks su sultinga antiena. Pasinerkime į kulinarines keliones po pasaulį ir šį kartą apsilankykime Kinijoje, paragaukime jų slyvų padažo, kuris puikiai tiks su sultinga antiena. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai antienos kulšelės
4 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai medaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis rupios druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis džiovintų čiobrelių
Padažui:
400 gramų slyvų
200 mililitrų raudonojo vyno acto
60 gramų cukraus
40 mililitrų tamsaus sojos padažo
3 skiltelės česnako (smulkintų)
3 centimetrai imbiero (tarkuoto)
1 šaukštelis druskos
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis gvazdikėlių (grūstų)
1 žiupsnelis kvapiųjų pipirų (grūstų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kulšeles įtriname druska ir pipirais, bei paliekame “pailsėti” šaldytuve apie 15 min. Tada apkepiname keptuvėje iš abiejų pusių.
2.
Marinatui sumaišome sojos padažą, medų, kepimo miltelius ir čiobrelius ir apvoliojame jame apkeptas antienos kulšeles. Tada suvyniojame kulšeles į foliją.
3.
Kepame iki 150 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min, tada išvyniojame kulšeles iš folijos ir kepame dar apie 15 min. Likus 5 min iki kepimo pabaigos galite įjungti grilio funkcija, kad gražiau apskrustų odelė.
4.
Padažui slyvas perpjauname pusiau, išimame kauliukus ir sudedame jas į puodą storu dugnu.
5.
Į puodą su slyvomis pilame raudonojo vyno actą, beriame druskos, aitriųjų pipirų, gvazdikėlių, kvapniųjų pipirų, smulkinto česnako bei tarkuoto imbiero. Padažą užviriname, sumažiname ugnį ir verdame, kol slyvos suminkštės, apie 15-20 min. Tada elektriniu trintuvu viską sutriname iki vientisos masės. Masę pertriname per sietelį. Į pertrintą masę beriame cukrų ir pilame sojos padažą. Grąžiname viską ant viryklės ir ant mažos ugnies pakaitiname apie 5 min.
6.
Tiekiame antieną su slyvų padažu ir pasirinktu garnyru.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital