Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
2 vienetai | antienos kulšelės | |
4 šaukštai | sojos padažo | |
2 šaukštai | medaus | |
1 šaukštelis | kepimo miltelių | |
1 žiupsnelis | rupios druskos | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų | |
1 žiupsnelis | džiovintų čiobrelių | |
Padažui: | ||
400 gramų | slyvų | |
200 mililitrų | raudonojo vyno acto | |
60 gramų | cukraus | |
40 mililitrų | tamsaus sojos padažo | |
3 skiltelės | česnako (smulkintų) | |
3 centimetrai | imbiero (tarkuoto) | |
1 šaukštelis | druskos | |
1 žiupsnelis | aitriosios paprikos miltelių | |
1 žiupsnelis | gvazdikėlių (grūstų) | |
1 žiupsnelis | kvapiųjų pipirų (grūstų) |