Antienos krūtinėlė su varškės kremu orkaitėje

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Antienos krūtinėlė su varškės kremu orkaitėje
Autorius apie receptą: Šaltą rudens dieną būtina sočiai ir skaniai pasistiprinti, o tam kuo puikiausiai tiks antiena. Šiandien pas mane antiena poroje su varške, skamba keistai? Gal pora ir Šaltą rudens dieną būtina sočiai ir skaniai pasistiprinti, o tam kuo puikiausiai tiks antiena. Šiandien pas mane antiena poroje su varške, skamba keistai? Gal pora ir "netradicinė", bet tikrai darni. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Mėsai:
500 gramų antienos krūtinėlės
2 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas medaus
1 šaukštelis malto cinamono
1 šaukštelis džiovintas rozmarinas
1 žiupsnis druskos
1 žiupsnis maltų juodųjų pipirų
Varškės kremui:
300 gramų varškės
1 sauja graikinių riešutų
1 šaukštas grietinės
0.5 šaukšto medaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Marinuojame antieną. Įstrižai įpjauname antienos krūtinėlės odą, įtriname druska, pipirais, džiovintu rozmarinu bei maltu cinamonu
2.
Atskirame inde sumaišome medų su sojos padažu ir šia mase aptepame mėsą iš visų pusių. Įvyniojame krūtinėlę į foliją ir paliekame apie 30min.
3.
Įvyniotą į foliją antieną dedame į kepimo indą odele į viršų. Kepame apie 40-60 min iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Kepimo pabaigoje atidengiame foliją, padidiname kaitrą iki 200-220 C maždaug 5-10 min ir įjungiame grilio režimą.
4.
Varškę pertriname per sietelį.
5.
Riešutus šiek tiek apkepiname sausoje keptuvėje ir stambiai sukapojame.
6.
Gerai permaišome varškę, riešutus, medų, grietinę. Paskaniname druska bei pipirais.
7.
Tiekiame antieną su varškės kremu.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital