Ant grotelių keptos žuvys

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Ant grotelių keptos žuvys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Žuvies, iš ežero (pvz. lyno, lydekos)
3 v.š.  prieskonių (žuvies kepsniams)
1 šakelės rozmarino, šviežios
1 laimo
50 g aliejaus
1 a.š. druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:

Nuskustas, išvalytas, išplautas žuvis ištrinti aliejaus, citrinos sulčių, prieskonių, druskos mišiniu, įdėti po rozmarino šakelę ir palaikyti apie 4 val.
Kepti apie 1 val orkaitėje ant grotelių ar kepsninėje.

AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital