Ant grilio kepti vištienos iešmeliai su kariu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Ant grilio kepti vištienos iešmeliai su kariu
Ant grilio kepti vištienos iešmeliai su kariu
Ant grilio kepti vištienos iešmeliai su kariu
Autorius apie receptą: Jei norite kiek lengvesnio varianto, galite naudoti it vištienos filė, o aš naudojau vištienos kulšeles, tad mėsytė gavosi labai minkšta ir sultinga. Mėsai paruošti reikės Jei norite kiek lengvesnio varianto, galite naudoti it vištienos filė, o aš naudojau vištienos kulšeles, tad mėsytė gavosi labai minkšta ir sultinga. Mėsai paruošti reikės nupjaustyti jos gabaliukus nuo šlaunelių kaulų. Odelės man labai riebios, tad aš jų nebenaudojau, bet jokiu būdu neišmeskite likusių kaulų – išsivirkite iš jų vištienos sultinį. Jei kaulų vienu metu neturite labai daug arba neturite noro ar laiko sultinį virti iš kart, sudėkite kauliukus į maišelį ir užšaldykite vėlesniam naudojimui. (...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai vištų blauzdelių
250 gramų jogurto, natūralaus
3 skiltelės česnako (smulkinto)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštelis maltos raudonosios paprikos
0.5 šaukštelio kario
1 žiupsnelis cinamono
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuo kulšelių nulupkite odą, nupjaustykite mėsą nuo kaulų ir supjaustykite nedideliais vienodais gabaliukais. Dubenėlyje sumaišykite jogurtą, alyvuogių aliejų, prieskonius, citrinos sultis, česnaku, druska ir pipirais.
2.
Pilkite padažiuką ant pjaustytos mėsytės, gerai išmaišykite ir marinuokite bent jau 8 valandas.
3.
Suverkite ant iešmelių ir kepkite ant grilio.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Toma
2017-05-28 07:53
OMG! Labai mėgstu karį ir viską su juo! Kol kepėm, negalėjau nuo grilio atsitraukt - taaaaip skaniai kvepia! Su pomidorų salotom labai skanu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital