Amerikietiški blynai - purūs ir minkšti

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Amerikietiški blynai - purūs ir minkšti
Autorius apie receptą: Purūs, saldūs, minkšti blynai nepaliks abejingų. Receptas iš žurnalo "Darbštuolė". Purūs, saldūs, minkšti blynai nepaliks abejingų. Receptas iš žurnalo "Darbštuolė". Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
130 gramų kvietinių miltų
130 mililitrų pieno
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai aliejaus
2 šaukštai cukraus
6 gramai kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinį išsukite su paprastu ir vaniliniu cukrumi. Liekite 2 šaukštus aliejaus, berkite druskos, tada įmaišykite pieną, įsijokite miltus su kepimo milteliais ir užmaišykite vientisą tirštą tešlą.
2.
Liekite samtį tešlos į pakaitintą keptuvę, kepkite ant vidutinės ugnies, kol paviršiuje nustos kilti burbuliukai, o kraštai išsausės, tada apverskite ir kepkite dar apie 1-2 min.
3.
Blynus tiekite su klevų sirupu, gabalėliu sviesto arba medumi, galite papuošti uogomis ar mėtų lapeliais.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital