Airiška bulvių duona su padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Airiška bulvių duona su padažu
Airiška bulvių duona su padažu
Airiška bulvių duona su padažu
Autorius apie receptą: Man ir mano šeimai, kur bulvės, ten labai skanu. Nes iš tikrųjų esame visi bulviniai. Tad, kai pamačiau Beatos laidą, žinojau, kad anksčiau ar vėliau būtinai iškepsiu šią Man ir mano šeimai, kur bulvės, ten labai skanu. Nes iš tikrųjų esame visi bulviniai. Tad, kai pamačiau Beatos laidą, žinojau, kad anksčiau ar vėliau būtinai iškepsiu šią airišką bulvių duoną. Ir daug laukti visai nereikėjo. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas bulvių (virtų)
150 gramų avižinių miltų
150 gramų kvietinių miltų
1 žiupsnelis druskos
Padažui:
50 gramų sviesto
3 šaukštai grietinės
1 pundelis krapų (smulkintų)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Virtas bulves sugrūdame arba sumalame. Suberiame miltus, druską. Išminkome tešlą.
2.
Iškočiojame nedidelius apskritimus. Padaliname juos į keturis trikampėlius.
3.
Kepame sausoje iš abiejų pusių, kol gražiai iškeps.
4.
Patiekiame su grietinės ir sviesto padažu. Keptuvėje ištirpiname sviestą. Sudedame grietinę, įbėrimai druskos. Išmaišome ir šiek tiek pakaitiname. Suberiame smulkintus krapus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital