Abrikosų uogienė su rozmarinais - tobula prie sūrių

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Abrikosų uogienė su rozmarinais
Abrikosų uogienė su rozmarinais
Abrikosų uogienė su rozmarinais
Abrikosų uogienė su rozmarinais
Abrikosų uogienė su rozmarinais
Abrikosų uogienė su rozmarinais
Abrikosų uogienė su rozmarinais
Autorius apie receptą: Ši uogienė - netikėtas stebuklas stiklainyje! Nuostabus skonių derinys, kuris kol kas nepaliko abejingų. Man ji skaniausia su sūriais ir kitais pieno produktais. Jau išragavom su Ši uogienė - netikėtas stebuklas stiklainyje! Nuostabus skonių derinys, kuris kol kas nepaliko abejingų. Man ji skaniausia su sūriais ir kitais pieno produktais. Jau išragavom su Cheesecake’u, grūdėta varške, parmezanu ir įvairiais varškės sūriais. (...daugiau) Natalija, Stebuklinga mėta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 ir 1/5 kilogramo abrikosų (svoris be žievelių ir kauliukų)
600 gramų cukraus (jeigu norite išlaikyti uogienę žiemai, cukraus kiekį didinkite iki 1kg)
1 vienetas apelsinų
1 vienetas citrinų
3 šaukštai rozmarino (šviežio arba džiovinto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Abrikosus nukaulinam, perpjaunam pusiau (žievelės lupt nebūtina, bet labai minkštučiam nulupau ir minkštimą sutryniau tarp pirštų – nes tai smagu). Kiekvieną pusę pjaunam dar per pusę.
2.
Vaisius dedame į didelį puodą, užpilam cukrumi ir išmaišom. Paliekam pusvalandžiui.
3.
Dedam rozmariną, ir nutarkuotą apelsino žievelę (tarkuokite tik oranžinę dalį, nes balta suteiks nepageidaujamo kartumo).
4.
Pilame apelsino bei citrinos sultis ir verdam 20-25 min. Pusiaukelėj aš dar pravažiavau su blenderiu, bet nepersistenkit – dėl tekstūros palikite ir truputį sveikų abrikosų puselių.
5.
Išjungiam kaitrą, paliekam kelias minutes atvėsti ir supilstom į stiklainius.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital