Virtos kiaulės kojos

AUTORIUS:
Sonata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 62)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 62)
Virtos kiaulės kojos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 nedidelės kiaulės kojos arba šonkauliukų
300 g šviežių arba šaldytų žaliųjų žirnelių (konservuoti netiks)
2 svogūnai,
keletas kadagio uogų (galima pakeisti ir sausu mišiniu),
2 lauro lapai,
1 arbatinis šaukštelis marinato,
druskos.
daržovių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Perinkite žirnius , gerai nuplauti šaltu vandeniu, iberkite prieskonius ir virti tol, kol suminkštės. Kiaulės kojas užpilti vandeniu, įdėti lauro lapų, susmulkintus svogūnus ir virti 1 val. Ištraukti kojas.  Žirnius sutrinti per sietelį, sudėti į didelę lėkštę kartu su kiaulės kojomis. Garnyrui tinka virtos bulvės, morkos padažui - garstyčios.
AUTORIUS: Sonata
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
tadas
2015-02-02 21:53
nereikia zirniu trinti per sieteli. na, nebent jei nori neisvaizdzios ir neskanios buzos. ATSAKYTI
dar geriau
2015-01-12 11:40
Prie alaus šaltos, su majonezu :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital