Šerbetas iš rabarbarų

AUTORIUS:
Elžbieta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Šerbetas iš rabarbarų
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai rabarbarų
1 stiklinė vandens
0.5 stiklinės cukraus
1 šaukštas uogienės ((juodųjų serbentų))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Rabarbarus supjaustyti kubeliais.
2.
Į puodą pilti vandenį, įdėti cukraus bei rabarbarus. Viską užvirinti, sumažinti ugnį ir virti dar 5 min.
3.
Išvirtus rabarbarus išimti (per sietelį) ir sutrinti šaukštu.
4.
Į gautą kompotą įdėti truputį uogienės ir leisti pravėsti.
5.
Į ledų formeles dėti po šauštą rabarbarų masės, užpilti paruoštu skysčiu ir šaukšteliu viską išmaišyti, kad rabarbarai pasiskirtytų po visą formelę. Dėti į šaldiklį nakčiai.
6.
Prieš išimant, formelę keliom sekundėm galima pamirkyti karštam vandeny, kad lengviau būtų ištraukti ledus.

Skanaus!
AUTORIUS: Elžbieta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital