Pertrinta bulvių sriuba su kiaulienos filė

AUTORIUS:
Brigita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Pertrinta bulvių sriuba su kiaulienos filė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 l vandens
5 bulvės
1 svogūnas
2 lydyti sūreliai
200 g rūkytos kiaulienos filė
200 g grietinėlės arba pieno
druskos
susmulkintų petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pasūdytame vandenyje išverdame nuskustas bulves ir kubeliais supjaustytą svogūną.
Išvirusias bulves pertriname per tinklelį ir sudedame į vandenį, kuriame jos virė.
Užverdame ir sudedame lydytą sūrį.
Kai jis išsilydo, supilame grietinėlę arba pieną.
Suberiame susmulkintas petražoles ir nukaičiame.
Patiekdami į lėkštes supilstome sriubą, sudedame šiaudeliais supjaustytą kiaulienos filė ir papuošiame petražolių šakele.
AUTORIUS: Brigita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital