Obuolių pyragas su trupinių plutele

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Obuolių pyragas su trupinių plutele
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
2 vienetai kiaušinių
150 mililitrų grietinės
150 gramų cukraus
150 gramų miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
800 gramų obuolių
Viršui:
120 gramų sviesto
150 gramų cukraus
150 gramų miltų
1 šaukštas cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
Obuolius nulupti ir supjaustyti skiltelėmis.
Kiaušinius, grietinę, cukrų, miltus, kepimo miltelius suplakti iki vientisos tešlos.
2.
Kitame dubenyje gabaliukais pjaustytą šaltą sviestą ir miltus sutrinti pirštais iki trupinių, suberti cukrų, cinamoną ir išmaišyti.
3.
Į kepimo indą pilti biskvito tešlą, ant jos dėti sluoksnį obuolių, o ant viršaus užberti trupinių sluoksnį.
Kepti apie valandą.
Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital