Lašišos užkepėlė

AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Lašišos užkepėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg lašišos filė
2-3 didelės paprikos, saldžiosios
200 g pievagrybių
150 g fermentinio sūrio
100 ml majonezo
1 kiaušinis
1 svogūnas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišos filė gabaliukus sudėkite į kepimo skardą, išklotą sviestiniu popieriumi ir pateptą aliejumi.
Ant lašišos sudėkite svogūno griežinėlius, grybus ir paprikas.
Išplakite kiaušinį ir įmaišykite majonezą. Šį padažą supilkite ant užkepėlės. Apibarstykite sūriu ir pašaukite į 200° C laipsnių orkaitę 10 minučių. Po to temperatūrą sumažinkite iki 160° C laipsnių ir kepkite 20 minučių.
AUTORIUS: Laima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital