Kepta duona su užtepėle
AUTORIUS:
Sandra
Kepta duona su užtepėle Kepta duona su užtepėle Kepta duona su užtepėle
Kepta duona su užtepėle Kepta duona su užtepėle Kepta duona su užtepėle
INGREDIENTAI:

Ingredientai

  • 10 riekių baltos duonos
  • Aliejaus kepimui
  • 5 kietai virti kiaušiniai
  • 2 morkos
  • 100 g fermentinio sūrio
  • 150 ml lieso majonezo
  • 2 skiltelės česnako
  • druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:

Gaminimas

Duona supjaustome į smulkesnes riekeles. Jas apkepame ant aliejaus iš abiejų pusių. Darome užtepėlę: morkas ir sūrį sutarkuojame per smulkią burokinę tarką, kiaušinius supjaustome smulkiais kubeliais. išspaudžiame česnaką. Viską sudedame į dubenėlį, pilame majonezą, padruskinam ir išmaišom. Šią masę tepame ant jau atvėsusių keptų duonos riekelių. Skanu prie alaus.

AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Komentarai (1)
Giedrutea25
2016-01-06 23:54
O morkos virtos ar sviezios nesuprantu?
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Dalyvaukite konkurse!
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis