Kepta duona su užtepėle

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
Kepta duona su užtepėle
Kepta duona su užtepėle
Kepta duona su užtepėle
Kepta duona su užtepėle
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 riekių baltos duonos
Aliejaus kepimui
5 kietai virti kiaušiniai
2 morkos
100 g fermentinio sūrio
150 ml lieso majonezo
2 skiltelės česnako
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Duona supjaustome į smulkesnes riekeles. Jas apkepame ant aliejaus iš abiejų pusių. Darome užtepėlę: morkas ir sūrį sutarkuojame per smulkią burokinę tarką, kiaušinius supjaustome smulkiais kubeliais. išspaudžiame česnaką. Viską sudedame į dubenėlį, pilame majonezą, padruskinam ir išmaišom. Šią masę tepame ant jau atvėsusių keptų duonos riekelių. Skanu prie alaus.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Giedrutea25
2016-01-06 23:54
O morkos virtos ar sviezios nesuprantu? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital