Grikiai su jautienos faršu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Grikiai su jautienos faršu
Grikiai su jautienos faršu
Grikiai su jautienos faršu
Autorius apie receptą: Paprasta, greita ir soti vakarienė. Tai nei plovas, nei troškinys, gavosi kažkoks kratinys. Bet vykusi interpretacija. Skanu ir sotu. Mielai kartosiu dar ne vieną kartą. Paprasta, greita ir soti vakarienė. Tai nei plovas, nei troškinys, gavosi kažkoks kratinys. Bet vykusi interpretacija. Skanu ir sotu. Mielai kartosiu dar ne vieną kartą. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
400 gramų jautienos faršo
200 gramų grikių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
2 skiltelės česnako
1 šaukštas adžikos (jei norisi aštrumo)
1 šaukštas žalumynų (smulkintų krapų, svogūnų laiškų, petražolių)
1 šaukštelis provanso žolelių
pagal skonį druskos
0.5 šaukštelio maltų lauro lapų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Grikius išverdame.
2.
Svogūną, česnaką supjaustome smulkiais gabalėliais, morkas šiaudeliais.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame jautienos faršą ir pakepiname, kol šis gražiai apskrus. Sudedame smulkintas daržoves. Pabarstome druska, pipirais, Provanso žolelėmis, lauro lapais ir pakepiname, kol daržovės suminkštės. Suberiame virtus grikius, įmaišome adžikos padažą. Pakaitiname keletą minučių, kad skoniai susidraugautų. Pabarstome smulkintais žalumynais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital