Greitas kefyro pyragas - pigus ir skanus

AUTORIUS:
Violeta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 182)
Porcijų skaičius: 8
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 182)
Kefyro pyragas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Vienas greičiausių pyragų iš to, ką visada galima rasti šaldytuve. Į jį tinka įdėti razinų, riešutų ar kartais įmetu pora saujų šaldytų (arba šviežių) uogų. Vietoje Vienas greičiausių pyragų iš to, ką visada galima rasti šaldytuve. Į jį tinka įdėti razinų, riešutų ar kartais įmetu pora saujų šaldytų (arba šviežių) uogų. Vietoje vanilinio cukraus galima dėti cinamoną ar kitus mėgiamus prieskonius. Stiklinę naudojau 240 ml (...daugiau) Violeta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 stiklinės kvietinių miltų
1 stiklinė kefyro
2/3 stiklinės cukraus (arba pagal skonį)
0.5 stiklinės aliejaus (neutralaus skonio arba tirpinto sviesto)
2 vienetai kiaušinių (M arba L dydžio)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 sauja razinų (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Kiaušinius labai gerai išplakite su cukrumi bei vaniliniu cukrumi iki masė pabals ir tūris ženkliai padidės. Toliau plakdami supilkite aliejų. Tada supilkite kefyrą ir dar vos vos paplakite.
2.
Pamažu, maišydami jau šaukštu, per kelis kartus suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais (tešla turi būti konsistencijos daugmaž kaip tiršta grietinė; jei atrodytų tirštesnė, įpilkite dar šiek tiek kefyro, o jei skystesnė - įdėkite dar truputį miltų). Įmaišykite razinas, jei naudojate.
3.
Kepimo formą ištepkite sviestu arba išklokite kepimo popieriumi. Supilkite tešlą.
4.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintos orkaitės viduryje apie 40-50 minučių (ar jau iškepė, galite patikrinti įbesdami medinį pagaliuką - jeigu pagaliukas bus švarus, pyragas iškepęs).
Patarimai:
Matavimui naudojau 240 ml stiklinę
AUTORIUS: Violeta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Edita
2021-04-03 19:16
Jau keliskart kepiau, išeina puikiai! Greita, paprasta, skanu. ATSAKYTI
Diana
2019-07-21 19:04
Man asmeniškai trūko labai saldumo...ir razinų į tokį pyragą nedėčiau...vietoj to geriau kokios šviežios uogos,jos suteiks saldumo ir daugiau skonio šiam pyragui. ATSAKYTI
Laimis
2018-10-30 13:25
Super pyragas greitas dedu kas pakliuna uogiene ,uogas,is kompoto ir tos gerai na razinos man butinai ATSAKYTI
Rasa
2018-01-23 12:59
Aciuuuu, labai patiko !!! ATSAKYTI
Kristina
2017-12-17 13:29
Pabandziau ir as, dejau saldytu avieciu. Skanu verta pabandyt ir kitom. Aciu uz recepta ATSAKYTI
Jolanta
2011-04-01 16:33
Skanu ir greit vertas demesio :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital