Gaivus tortas "Serbentinis"

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Gaivus tortas "Serbentinis"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5 šaukštai kvietinių miltų
2 kiaušiniai
2 šaukštai grietinės
100 g margarino
1 šaukštelis kepimo miltelių
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai kakavos
700 g grietinės, jogurtinės
1 šaukštas vanilinio cukraus
2 šaukštai cukraus pudros
3 stiklinės sulčių, serbentų
4 šaukštai želatinos
200 g želė cukraus "Mult"
300 g serbentų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Reikėtų iš vakaro pasiruošti želės; maždaug stiklinę iš serbentų sulčių ir želatinos taip, kaip nurodyta ant pakuotės. Stiklinei sulčių aš ėmiau šaukštą želatinos. Galima pasaldinti. Ją įmaišyti reikės į baltą sluoksnį. Kiaušinius suplakti su cukrumi, sudėti tirpintą margariną, grietinę, išmaišyti. Miltus sumaišyti su kakava ir kepimo milteliais ir maišant suberti į tešlą. Iškepti lakštą ir jį atvėsinti. Mažame vandens kiekyje ištirpinti 3 šaukštus želatinos, pakaitinti, išmaišyti ir palaukti, kol atvės. Jogurtinę grietinę mikseriu neilgai paplakti su 2 šaukštais cukraus pudros, vaniliniu cukrumi. Pamažu įmaišyti želatiną, tik nešiltą. Galiausiai sudėti smulkintos želės gabaliukus ir lengvai pamaišyti.
Torto formoje formuoti tortą. Ant lakšto supilti baltą masę ir įdėti į šaldytuvą. Palaukti, kol sustings. Želė - cukrus „Multi“ labai tinka tortų puošimams. Todėl panaudojau tam ją. 200 g jos paviriau pusę minutės su 2 stiklinėmis serbentų sulčių. Kai želė atvėsta, puošti uogomis ir pagaminta žele.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital