Dieviškas šokoladinis braunis tik iš dviejų ingredientų
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Dieviškas šokoladinis braunis tik iš dviejų ingredientų
Dieviškas šokoladinis braunis tik iš dviejų ingredientų
Dieviškas šokoladinis braunis tik iš dviejų ingredientų
Dieviškas šokoladinis braunis tik iš dviejų ingredientų
Autorius apie receptą: 2 ingridientai, 10 minučių ruošimo, 20 minučių kepimo. 2 ingridientai, 10 minučių ruošimo, 20 minučių kepimo. Natalija, Tasha.lt
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
240 gramų šokoladinio kremo nutella
4 vienetai kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius įmušame į gilų dubenį ir plakame apie 5 minutes. Netingėkit ir nuoširdžiai ilgai plakite (plakimui aš naudojau smulkintuvą). Iki kol masė virs putomis ir padvigubės.
2.
Nutella truputį pašildom, kad atsileistų - mikrobangų krosnelėj arba vandens vonelėj, o aš tiesiog įdėjau į kaistančią orkaitę. Į kremą dedame 1/3 kiaušinių masės. Išmaišom atsargai, sukdami šaukštą ratu į tą pačią pusę. Taip darome dar 2 kartus, kol pasibaigs kiaušinių plakinys.
3.
Pilame į kepimo popieriumi išklotą formą. Būtinai naudokite kepimo popierių, kitaip braunis prilips. Geriausiai tiks ±20cm torto forma, bet man teko garbė brownį gaminti kekso formoj.
4.
Pašaunam į 180 C orkaitę 20 - 25 minučių, priklausomai nuo storio. Aš kepiau 20 minučių, išjungiau orkaitę, pravėriau groteles ir palikau pyragą ten vėsti. Valgome visiškai atvėsusį. Galima dekoruoti cukraus pudra, vaisiais ar gėlių žiedais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
erika
2017-06-15 22:36
Netikejau kad toks gardumas is kiausu ir nutelos. Bet butinai reik laukt kol visai atsals. Nepakartojamas:):):)
ATSAKYTI
Gabrielė
2017-06-14 21:56
Kodėl neišsikėlė gal žinote? Suplotas tiesiog, at reikėjo tik baltymą kiaušinio plakti? ATSAKYTI
Ūla
2017-06-14 22:09
Ne, plakti reikia ir trynį ir baltymą kartu. Išplakti reikia gerai, iki kiaušinių masė daugmaž padvigubėja. Bet brownio tipo pyragai iškepę ir būna tokie lyg neiškilę, čia normalu ir tas yra gero brownio požymis. Todėl jie ir valgomi visiškai atvėsę, kad pyragas gerai sustingtų. Pats skaniausias brownis man būna išvis pastovėjęs per naktį ir idealu - jeigu šaldytuve. Tada jį valgant jis tiesiog tirpsta burnoje, lyg ragautum kąsnį šokolado :) ATSAKYTI
Ona
2017-06-02 11:55
Be galo skanus!! Valgėme su ledais, ačiū už tokį lengvą ir skanų receptą ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
salotos, garnyrai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis