Sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - moliūgai atidunda!" mūsų šefas Vylius Blauzdavičius dalinosi patarimu, kaip pagaminti tobulą ožkos sūrio padažą, puikiai derantį prie paukštienos, bulvių ar daržovių patiekalų. Vylius šiam padažui naudojo kreminį ožkos sūrį, tačiau puikiai tinka ir kitoks mėgiamas stipresnio skonio tepamas sūris, taip pat ir lydytas sūrelis.
Gamindamas šį padažą Vylius vadovaujasi proporcijomis - 100 ml grietinėlės ir 30-40 g minkšto ožkos sūrio. Grietinėlė tinka ir riebi, ir liesesnė - kuo riebesnę grietinėlę naudosite, tuo tirštesnis bus padažas.
Jeigu neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video:
„La Maistas“ – kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3!