LaMaistas TV laida - "Grilio sezoną atidarom!"

2021-05-09
LaMaistas TV laida - "Grilio sezoną atidarom!"

Šio sekmadienio, gegužės 9 dienos rytą TV3 eteryje laidoje “La Maistas” mūsų šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius kvietė atidaryti grilio sezoną ir besimėgaujant puikiu pavasario oru gardžius patiekalus pradėti ruošti lauke.

 

Jeigu nespėjote pasižiūrėti laidos gyvai, jos įrašą rasite žemiau. Visi laidoje gaminti receptai pasiekiami čia, o daugiau apie juos - toliau šiame straipsnyje.

Laidos šefas Vylius gamino grill mėsos asorti. Šis patiekalas puikiai tiks šeimai, kurios nariai mėgsta skirtingas mėsas - kas norės, gardžiuosis vištienos kulšele, kam patinka, galės ragauti šoninę, o kam patinka dešrelės, puikiai skanaus chorizo dešreles. Vylius parodė, kaip paruošti puikų sūrio padažą, kuris puikiai tinka prie mėsos patiekalų. Ruošiant šoninę, Vylius rekomenduoja ją aptepti prieskonių mišiniu ir palikti per naktį marinuoti.

 

Nuotraukos Dainiaus Mackonio

 

Antrasis laidos šefas Tomas gamino rūkytą skumbrę su riešutais ir rūkytomis daržovėmis. Skumbrę namuose išrūkyti visiškai nesudėtinga. Tomas pamini, kad skumbrę renkasi, nes ji nekaulinga, pakankamai riebi ir daugelio pamėgta. Tomas gardžią skumbrę tiekė su padažu, kurį labai nesudėtinga paruošti ir net nereikės naudoti jokių kitų ingredientų - užteks jau paruošto skumbrės marinato. 

 

Nuotraukos Dainiaus Mackonio

 

Išskirtiniais šefų receptais ir kulinarinėmis paslaptimis mėgaukitės žiūrėdami „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9:30 val. per TV3!

Skaityti komentarus
Komentarai (1)
DAIVA
2021-05-09 14:45
NUOSTABU ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital