Grill mėsos asorti

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Grill mėsos asorti
Grill mėsos asorti
Autorius apie receptą: Mėsos asorti puiki idėja visos šeimos pietums. Kuo pasigardžiuoti atras tikrai kiekvienas. Nesudėtinga paruošti, o tiekiama su gardžiu sūrio padažu, kuris pagardina Mėsos asorti puiki idėja visos šeimos pietums. Kuo pasigardžiuoti atras tikrai kiekvienas. Nesudėtinga paruošti, o tiekiama su gardžiu sūrio padažu, kuris pagardina kiekvieną kąsnelį. (...daugiau) Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų kiaulienos šoninės (4 gabalėlių)
300 gramų jautienos nugarinės (sausai brandintos)
4 vienetai vištienos kulšelės
2 vienetai chorizo dešrelės
pagal skonį prieskonių mišinio
Patiekiant:
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
100 gramų sūrio su melsvuoju pelėsiu
100 gramų morkų (mažų)
3 vienetai pomidorų
pagal skonį barbekiu padažo
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kulšeles ir šoninę įtrinti prieskonių mišiniu, palikti valandai marinuoti.
2.
Grilį įkaitinti iki 170 C laipsnių temperatūros netiesioginės kaitros.
3.
Nupjauti kulšelių galiukus, nustumti mėsą nuo sąnario.
4.
Dėti šoninę, kepti 10 minučių, dėti kulšeles, kepti 10 minučių. Tuomet dėti chorizo dešreles, viską kepti dar 10 minučių, dėti nugarinę ir kepti dar 10 minučių.
5.
Kulšeles aptepti barbekiu padažu.
6.
Į keptuvę dėti sūrį, pilti grietinėlę. Kaitinti nuolat maišant, kol sūris ištirpsta ir masė tampa vientisa.
7.
Pomidorus perpjauti pusiau. Pomidorus ir morkas pakepinti iki kol gražiai apkeps.
8.
Šoninę ir kulšeles patiekti su sūrio padažu ir barbekiu padažu, chorizo su barbekiu padažu, o nugarinę pabarstyti druska ir pipirais.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9:30 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital