Žuvis tešloje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Žuvis tešloje
Žuvis tešloje
Žuvis tešloje
Žuvis tešloje
Autorius apie receptą: Žuvį tešloje tikrai kepu labai retai. Bet kartais tiesiog imi ir labai pasiilgsti kažkokio maisto. Tokio kaip žuvies gabalėliai tešloje ir dar su česnakiniu majonezo padažiuku. Žuvį tešloje tikrai kepu labai retai. Bet kartais tiesiog imi ir labai pasiilgsti kažkokio maisto. Tokio kaip žuvies gabalėliai tešloje ir dar su česnakiniu majonezo padažiuku. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų žuvies filė
0.5 stiklinės kefyro
1 vienetas kiaušinių
4 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštelis prieskoninių žolelių
1 šaukštelis prieskonių žuviai
pagal skonį druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Pagardiname druska, pipirais, žuvies prieskoniais. Gerai išmaišome.
2.
Kiaušinį mušame į dubenėlį, paplakame šakute. Supilame kefyrą. Pagardiname druska ir žolelėmis. Išmaišome. Suberiame miltus ir dar kartą viską išmaišome iki vientisos masės, kad neliktų gumuliukų.
3.
Aliejų gerai įkaitiname. Žuvies gabalėlius merkiame į tešlą ir kepame aliejuje, kol gražiai apskrus ir iškeps.
4.
Iškepusius gabalėlius sudėjau ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių.
5.
Valgėme su česnakiniu padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital