Svogūnus stambiai supjaustome, o morkas - griežinėliais.
Užpilame želatiną 150 ml šalto vandens ir paliekame 1 valandai.
Žuvį supjaustome dideliais gabalais ir sudedame į puodą. Užpilame 1 litru vandens, sudedame daržoves, prieskonius ir verdame apie 1 valandą.
Puodą kuriame brinkinome želatiną, pripildome žuvies sultinio (jo lieka nuo virtos žuvies) dedame ant nedidelės kaitros ugnies. Maišome, kol ištirpsta. Po to nukeliame nuo ugnies.
Į indelius, kuriuos šaldysime žuvies drebučius, sudedame papuošimus. Tinka virti kiaušiniai, konservuoti žirneliai, spanguolės, virtos morkos, žalumynai ir pan.
Žuvį atskiriame nuo kaulo, susmulkiname ir sudedame į indelius.
Užpilame likusiu sultiniu (su tirpinta želatina).
Indelius su drebučiais laikome šaldytuve apie 3-4 valandas.
Skanaus :-)
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)