Žuvies troškinys su daržovėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Žuvies troškinys su daržovėmis
Žuvies troškinys su daržovėmis
Žuvies troškinys su daržovėmis
Žuvies troškinys su daržovėmis
Autorius apie receptą: Troškinys gaivus, lengvas, neapsunkinantis. Prie jo puikiai čia tiktų ir ryžiai, bet man jų šį kartą nesinorėjo. Troškinys gaivus, lengvas, neapsunkinantis. Prie jo puikiai čia tiktų ir ryžiai, bet man jų šį kartą nesinorėjo. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų baltos žuvies filė (tinka menkė, jūros lydeka, otas ar pan.)
0.5 vieneto brokolių
1 vienetas pastarnoko
100 mililitrų grietinėlės
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 pundelis svogūnų laiškų (smulkintų)
1 sauja žaliųjų žirnelių
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
30 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvies filė supjaustome kąsnio dydžio gabaliukais. Pabarstome druska, pipirais.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepame žuvies gabalėlius.
3.
Svogūną ir česnaką pasmulkiname, morką supjaustome griežinėliais, pastarnoką plonais gabalėliais, brokolį išskirstome žiedais.
4.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Sudedame svogūnus. Pakepiname, kol taps gražios auksinės spalvos. Tada sudedame česnaką, morkas, pastarnoką ir pakepiname kelias minutes. Sudedame žuvies filė, brokolius, žirnelius. Pagardiname druska. Pilame grietinėlę ir patroškiname apie 10 min. Pabarstome smulkintais svogūnų laiškais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital