Žuvies kukuliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Žuvies kukuliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg žuvies
3 riekės batono
0,5 stiklinės pieno
3 svogūnai
1,5 v. š. tirpinto sviesto
2 kiaušiniai
0,5 stiklinės grietinės
Mairūno
Juodųjų maltų pipirų
Druskos
Muskato
Džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:

Išvaloma žuvis, išimami kaulai, pridedama svieste pakepintų svogūnų, išmirkyto nuspausto batono, kiaušinių, prieskonių, grietinės, pasūdoma ir išplakama mediniu šaukštu, kad masė būtų  vienalytė. Iš jos, daroma kukuliai, pavoliojama džiūvėsėliuose, svieste ir dar truputį patroškinami. Šiuos kukulius galima ir virti (10-15 min.) pasūdytame vandenyje.

Karšti kukuliai tiekiami su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais ar marinuotais burokėliais, šalti — su krienais ar majonezu.

Šiuos kukulius galima įdaryti grybais. Įdarymui imami džiovinti grybai, išmirkomi, išverdami, smulkiai sukapojami, sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais, įberiama pipirų, druskos.

Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital