Šiems blyneliams reikia kiaušiniams kepti skirtos formelės bei dekoracijai šviežių ar šaldytų uogų, gali būti ir šokolado lašeliai.
Dubenyje paplakite kiaušinį su grietine, įberkite cukraus, druskos bei kepimo miltelių, suberkite persijotus miltus. Vandeniu praskieskite tešlą, ji turi būti skystoka, tirštesnė nei lietinių, bet pakankamai skysta, kad būtų galima įpilti į formelę. Sumaišytą tešlą palikite 10 minučių.
Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus, dėkite formelę, į ja įpilkite kelis šaukštus tešlos. Kepkite keletą minučių ant vidutinės ugnies, po to išimkite iš formelės, apverskite ir kepkite dar kelioliką sekundžių.
Lėkštėje papuoškite blynelį ir kvieskite mažylius pusryčių.