Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas
aviečių
500 gramų
cukraus uogienėms
(naudojome Dansukker)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nuplaukite avietes ir nuimkite kotelius.
2.
Suberkite uogas į puodą, galite šiek tiek šaukštu patrinti, kad atsirastų sulčių. Užpilkite uogienių cukrumi, užvirinkite ir virkite apie 5 minutes (arba iki norimo uogienės tirštumo) nuolatos maišydami.
3.
Tada puodą nukelkite nuo viryklės ir atsargiai nugriebkite putas.
4.
Uogienę išpilstykite į iškaitintus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite sandariais dangteliais ir palikite atvėsti.