Trumpai virta aviečių uogienė

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Trumpai virta aviečių uogienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas aviečių
500 gramų cukraus uogienėms (naudojome Dansukker)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nuplaukite avietes ir nuimkite kotelius.
2.
Suberkite uogas į puodą, galite šiek tiek šaukštu patrinti, kad atsirastų sulčių. Užpilkite uogienių cukrumi, užvirinkite ir virkite apie 5 minutes (arba iki norimo uogienės tirštumo) nuolatos maišydami.
3.
Tada puodą nukelkite nuo viryklės ir atsargiai nugriebkite putas.
4.
Uogienę išpilstykite į iškaitintus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite sandariais dangteliais ir palikite atvėsti.
5.
Uogienę laikykite vėsioje, tamsioje vietoje.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital