Žiediniai kopūstai, marinuoti pomidorų sultyse

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Žiediniai kopūstai, marinuoti pomidorų sultyse
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 gramų pomidorų}
1 kg žiedinių kopūstų
20 g cukraus
20 g druskos
Žiedinių kopūstų 1 kilogramo
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Žiedinį kopūstą gerai nuplaukite ir susmulkinkite žiedynais. Juos blanširuokite apie 5 min. parūgštintame verdančiame vandenyje: vienam litrui vandens ištirpinkite vieną gramą citrinos rūgšties. Blanširuotus žiedinius kopūstus tuoj pat atvėsinkite šaltame vandenyje. Juos sukraukite į švariai išplautus stiklainius. Į puodą sukraukite susmulkintus pomidorus, užvirkite ant silpnos ugnies, pakaitinkite ir pertrinkite per sietelį. Į pomidorų sultis suberkite druską ir cukrų, užvirkite ir šiomis sultimis užpilkite stiklainiuose esančius žiedinius kopūstus. Pasterizuokite 0,5 l talpos stiklainius-40 min., o 1 l stiklainius-50 min. Sandariai užsukite.

AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital