Žemaičių blynai kitaip

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 60)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 60)
Žemaičių blynai kitaip
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų bulvių (žalių)
500 gramų bulvių (virtų)
300 gramų faršo
3 vienetai kiaušinių
100 gramų miltų
1 skiltelė česnako
šiek tiek krapų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Žalias buves nuskusti, sutarkuoti ir nusunkti, kaip cepelinams.
2.
Virtas bulves sumalti su mėsmale ir jas sumaišyti su tarkuotomis bulvėmis, miltais ir 2 kiaušiniais. Įberti druskos pagal skonį, žiupsnelį krapų ir gerai viską išminkyti.
3.
Įdarui maltą mėsą sumaišyti su 1 kiaušiniu išspausta česnako skiltele, pipirais ir druska.
4.
Iš buvių masės padaryti paplotėlį, ant jo uždėti mėsos įdaro ir ant viršaus uždėti dar viena paplotėlį iš bulvių masės. Padaryti gražius blynus.
5.
Kepti keptuvėje ipylus aliejaus ant nedidelės ugnies dažniau pavartant puses, kol gražiai paruduoja.
6.
Iškepusius blynus valgyti užpylus grietininiu padažu su spirgučiais. Skanaus.
AUTORIUS: Vaida
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rūta
2017-10-15 19:01
Patys patys skaniausi ragauti, ačiū už receptą! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital