Autorius apie receptą:
Gan dažnai gaminu želės desertus. Padariusi " Mozaika"- neapsirikau, visi liko sužavėti deserto skoniu, o ką jau kalbėti, kad jis puikiai tinka atsigaivinti.
Gan dažnai gaminu želės desertus. Padariusi " Mozaika"- neapsirikau, visi liko sužavėti deserto skoniu, o ką jau kalbėti, kad jis puikiai tinka atsigaivinti.
Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
385 mililitrai
kondensuoto pieno, saldinto
3 pakeliai
želės
(braškių, kivi ir apelsinų)
40 gramų
želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Skirtingų 3 spalvų želę pasiruošiau, kaip nurodyta ant pakuotės, tik pilkite truputį mažiau vandens - 300 ml., ją sustingdžiau.
2.
Želatiną brininau 0.5 stiklinėje šalto vandens 10 minučių. Į dubenį su 300 ml.karštu virintu vandeniu supyliau želatiną ir vos pakaitinau, kad granulytės visiškai ištirptų, tik neužvirinkit. Kiek atvėsusią želatiną supyliau į kondensuotą pieną.
3.
Sustingusią įvairių spalvų želę supjausčiau gabaliukais. Spalvotus želės gabaliukus sudėjau į pasirinktą indo formą ir užpyliau kondensuoto pieno mase. Indą pastačiau stingti į šaldytuvą 3 - 4 valandoms, o dar geriau - nakčiai. Sustingusį gražų ir skanų desertą pjaustome ir ragaujame. Skanaus!