Želė tortas su konservuotais vaisiais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Želė tortas su konservuotais vaisiais
Autorius apie receptą: Tortas keturių skonių - konservuotų persikų, aviečių, kokoso pieno su aguonomis ir konservuotų kriaušių. Pavyks paruošti beveik 3 kg svorio tortą. Tortas keturių skonių - konservuotų persikų, aviečių, kokoso pieno su aguonomis ir konservuotų kriaušių. Pavyks paruošti beveik 3 kg svorio tortą. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
Viršui:
820 gramų konservuotų persikų (+ skysčio nuo persikų)
13 gramų želatinos
1 sluoksnis:
800 gramų konservuotos kriaušės (+ skysčio nuo kriaušių)
13 gramų želatinos
2 sluoksnis:
250 gramų šaldytų aviečių
200 mililitrų vandens (karšto)
75 gramai aviečių želė
3 sluoksnis:
500 mililitrų kokosų pieno
15 gramų želatinos
1 šaukštelis aguonų
Aptepimui:
pagal poreikį aliejaus (bekvapio arba kokosų aliejaus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kekso formą ištepti aliejumi.
2.
Viršui (persikus dėsime į apačią, bet apvertus, kai išimsime tortą, tai bus viršus) nuo persikų nupilti skystį į dubenį.
3.
Į formą dėti persikus (jei norite, galima supjaustyti).
4.
Į dubenį įpilti 50 mililitrų skysčio nuo persikų, suberti želatiną. Palikti 15 minučių iki kol išbrinks, tuomet pašildyti kelias sekundes mikrobangų krosnelėje arba garų vonelėje iki kol granulės ištirps, tuomet supilti į dubenį su likusiu skysčiu nuo persikų. Išmaišyti. Supilti į formą ant persikų. Dėti į šaldytuvą kelioms valandoms iki kol sustings.
5.
Pirmam sluoksniui į dubenį supilti vandenį, suberti aviečių želė ir išmaišyti. Atvėsinti.
6.
Į formą ant sustingusio persikų sluoksnio sudėti avietes, tuomet supilti atvėsintą aviečių žele. Dėti į šaldytuvą kelioms valandoms iki kol sustings.
7.
Antram sluoksniui į dubenį pilti 100 ml kokosų pieno, suberti želatiną, palikti 15 minučių iki kol išbrinks, tuomet pašildyti mikrobangų krosnelėje arba garų vonelėje. Į dubenį su kokosų pienu ir želatina supilti likusius 400 ml kokoso pieno, aguonas, išmaišyti.
8.
Į formą ant sustingusio aviečių sluoksnio supilti kokosų pieno masę. Dėti į šaldytuvą kelioms valandoms iki kol sustings.
9.
Trečiam sluoksniui nuo kriaušių nupilti skystį į dubenį, jei norite, galima kriaušes supjaustyti.
10.
Į formą ant kokosų pieno sluoksnio sudėti kriaušes.
11.
Į dubenį įpilti 50 ml skysčio nuo kriaušių, įberti želatinos, palikti 15 minučių brinkti, tuomet ištirpinti mikrobangų krosnelėje arba garų vonelėje. Tuomet supilti į dubenį su likusiu skysčiu nuo kriaušių. Išmaišyti. Supilti į formą ant kriaušių sluoksnio. Dėti į šaldytuvą kelioms valandoms iki kol sustings.
12.
Su labai plonu peiliuko galiuku apipjauti torto kraštelius. Uždėti lėkštę, kurioje norite tiekti, ant viršaus ir apversti tortą ant lėkštės. Lengvai pakratyti ir tortukas lengvai iškrenta.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital