Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 litras grietinėlės
50 gramų želatinos
250 gramų cukraus
6 pakeliai įvairių skonių želės
1,2 litras vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Želatiną ištirpiname 200 gramuose grietinėlės.
Beriame cukrų ir likusią grietinėlę, maišome tol, kol ištirpsta cukrus.
Kiekvieno skonio žele ištirpiname 200 mililitruose vandens.
Žele tortą formuosime specialioje šaldymo formoje (Tupperware).
Pilame pasirinkto skonio žele ir dedame į šaldytuvą, kad sustengtų. Tą patį pakartojame su grieitinėlės mišiniu ir likusiomis želėmis.
Labai skanu ;)
Skanus tortukas, tik dariau paprastoje torto formoje, ne specialioje ir buvo puikiai. O grietinėlės mišinį pasidariau iš karto visą, tik jį laikiau ne šaldytuve, o kambario temperatūroje kad nesustingtų.
ATSAKYTI
Ausrine
2011-08-03 14:35
o grietineles misini galima is kart pasiruosti visa? jis nesustings kol zele sustengs. juk taip suprantu reikia kiekviena skoni atskirai stingdinti juk kitaip viskas susilies.
ATSAKYTI
zivile
2011-07-13 18:07
as tai grietinele sumaisiau su zelatina.palaikiau kad subrinktu apie 15 min,o tada ant labai silpnos ugnies ir pakaitinau kad zelatina istirptu
ATSAKYTI
Laura
2011-07-07 08:08
O želatina ištirpsta šaltoj grietinėlėj?
ATSAKYTI
Andzelika Mc
2011-07-06 14:08
Tupperware reklama :DDD puikiai žele tortas sustingsta bet kokioje formoje ;)
ATSAKYTI